• Erhvervsindretning

  Vi har flere års erfaring med erhverv, omend det er en restauranter, kontorfælleskaber eller hoteller. Indretningen i erhverv er nøglen til en god arbejdsplads og billedet på dit brand udadtil. Dine lokaler er dit brand. Det skal gerne både engagere samt inspirere - og oftest også sælge.

  Vi tager udgangspunkt i virksomhedens brand og værdier når vi skal designe jeres unikke indretningsløsning. Vi indretter både stort og småt - omend det er hele jeres domicil eller en del af kontoret, showroomet, mødelokalet eller foyerområdet.

  Vi har de seneste år haft store indretningsopgaver i hotelbrancen, hvor vi har indrettet flere hundrede hotelværelser med unikke indretningsløsninger.

  Kontakt os endelig ved interesse og modtag et uforpligtende tilbud.

  Kontakt os 
1 af 5
 • Hotelværelset

  At træde ind på et hotelværelse skal gerne være en oplevelse i sig selv. Hos Nova Møbler har vi erfaring med indretning af hoteller og hotelværelser, hvor vi skaber hjemlige og stilfulde rammer i hotellets ånd. Du kan altså trygt overlade indretning og møblering til os, og så vil vi i fællesskab finde den oplagte løsning.

  Vi lytter til dine ønsker og kommer med forslag til, hvordan vi opnår den helt rigtige stemning. Det kan være i form af udvikling af egen maling, arbejde med tekstillag samt lade os inspirere af naturlige materialer. Det kan også være, at du går efter en hyggelig og hjemlig følelse med en masse træelementer, tekstiler og speciallavede møbler, som vi også  tidligere har arbejdet med.

  Drømmer du om karakteristiske hotelværelser med sjæl? Vi hjælper dig med at opfylde dine ønsker for indretningen af dit hotel og inspirerer til, hvilke retninger vi kan gå i. Nova Møbler kan blive din næste samarbejdspartner med en mission om at skabe en unik indretningsstil. Vi har altid motivation til nye opgaver, og vi glæder os til at høre om dit næste projekt.

Hvad kan et hotelværelse indeholde?

Minimalistiske og tidsløse spejle

Dine hotelgæster vil sætte pris på et spejl, som de kan tage et kig i, inden de forlader værelset. Samtidig udgør et spejl også et dekorativt element til væggene på samme vis, som et billede kan gøre det. Hos Nova Møbler har vi spejl i forskellige former og størrelser – fælles for dem alle er det minimalistiske og tidløse design.

Se alle vores spejle her

Behagelige siddepladser

En sofa eller daybed er oplagt på et større hotelværelse, så gæsterne har en behagelig siddeplads, som ikke er i sengen. Hvis der er tale om et mindre hotelværelse, kan en lænestol også skabe den stemning. Vi har siddemøbler, som kan bidrage til den hjemlige stemning, og du kan vælge mellem materialer som teaktræ, egetræ og en bred vifte af tekstiler i forskellige nuancer.

Se alle vores siddemøbler her

Diskrete, anvendelige sengeborde

Et sengebord er en nødvendig overflade lige ved hånden, hvor gæsterne kan placere deres vigtigste sager. Hos Nova Møbler finder du sengeborde i tidløse designs, med og uden skuffer, forskellige materialer såsom sengeborde i teak, som kan give varme og godt håndværk til hotelværelset.

Se alle vores sengeborde her

Sengen

Sengen er en central del af hotelværelset. Her skal gæsterne sove en god nattesøvn, men de omkringliggende omgivelser er uden tvivl det, der skaber den stemning, som I ønsker for hotellet.

Se vores håndlavede seng her

Karakteristiske kunstprint

Elementer på væggene giver hotelværelset dybde og karakter. Vi hjælper dig med at vælge kunstprint til væggene, som binder hotelværelset sammen og passer ind i den røde tråd.

Se alle vores kunstprint her

Varme og venlige tekstiler

Plaider, puder og gulvtæpper er en kæmpe del af hotelværelsets hjemlige varme. Vi kombinerer alt lige fra gulvtæpper til sengetøj, så essensen af hotelværelset går op i en højere enhed. 

Rolig belysning

Belysningen har en stor betydning for hotelværelsets stemning. Lyset kan være hyggeligt, imødekommende og roligt, og så kan det være nødvendigt at kombinere med mindre spotbelysning. Hos Nova Møbler finder du både pendler, væglamper og bordlamper, som vi kan sammensætte i samarbejde med dig, så både belysningen og designet passer ind.

Se belysning her

Diskret og funktionelt arbejdsområde

Skal der være plads til, at hotelgæsterne kan arbejde på værelset? Vi ser i fællesskab på mulighederne for at lave et arbejdshjørne med en behagelig stol og et diskret bord.

Se skriveborde her