Få inspiration til indretning af kontor | Nova Møbler

Indretning af kontor

Hos Nova Møbler kan vi indrette alle typer kontorer – fra det lille hjemmekontor til et større kontorfælleskab. Vi bruger farver, materialer og overflader til at skabe et rum, hvor du kan tilbringe mange produktive, eftertænksomme  og nyskabende timer.

Når et arbejdsrum skal indrettes, er der en række praktiske krav fra Arbejdstilsynet, som bør overholdes for at indrette hensigtsmæssigt. De krav kombineres med vores erfaring og ønske om at skabe den stemning, dit professionelle rum skal udtrykke.

Få inspiration til indretning af din kontorarbejdsplads

Hos Nova Møbler elsker vi de finde runde former fra 50’ernes og 60’ernes møbeldesigns, og derfor tager mange af vores produkter også inspiration fra netop disse møbler. Vi skaber den rette stemning med en kombination af nyt og gammelt. Det kan vi, fordi vi – udover vores egne møbler – også falder over smukke originale eksemplarer af klassiske designmøbler, som vi restaurerer og ompolstrer til salg efterfølgende.

Vi indretter dit kontor i vores ånd, men samtidig med dine ønsker og behov i fokus. Et arbejdsrum behøver ikke kun at være praktisk og funktionelt. Med opbevaring, en behagelig stol og et funktionelt bord har du styr på alle de praktiske elementer, men rummet bliver først til et inspirerende arbejdsmiljø, når dit personlige præg sættes.

Stilrene og funktionelle skriveborde

Skrivebordet danner ofte basen for din arbejdsplads, hvor der skal være plads til computeren, kalenderen, notesbogen, og hvad du ellers har på tegnebrættet. Hos Nova Møbler finder du stilrene skriveborde i både teaktræ, egetræ og linoleum, og du kan vælge mellem ingen skuffer eller op til to skuffer. Alle vores skriveborde er i højeste kvalitet, og de rene overflader med det varme træudtryk er et klassisk og tidløst valg til din indretning.

Komfortabel og klassisk kontorstol

En behagelig stol sikrer, at du kan bruge en hel arbejdsdag i sædet. Ergonomiske kontorstole er ikke altid de mest stilfulde designs, men hos Nova Møbler kombinerer vi komfort og design, så du kan bevare den røde tråd på kontoret. Vælg mellem tidløse designs i læder, egetræ eller uldstof, hvor de varme nuancer giver et hjemligt udtryk.

Læn dig tilbage i læsehjørnet

Hvis du har et ledigt hjørne på kontoret, kan det være en idé at placere en god lænestol. Her kan du læne dig tilbage, hvis du trænger til en pause, har en stor mængde læsearbejde eller blot trænger til en anderledes arbejdsstilling. Vælg mellem lænestole i teaktræ, massiv egetræ eller flet, og gå efter en polstring i den farve, som matcher din kontorstil.

Dekorativ og praktisk opbevaring

Et arbejdsrum kan hurtigt komme til at virke rodet, og det kan hæmme din motivation. Derfor vil vi anbefale, at du har en masse dekorativ og praktisk opbevaring, hvor du kan placere dine kreative sysler. Hos Nova Møbler finder du spændende opbevaringsløsninger i form af tidløse kommoder i teaktræ med skuffer og skabslåger, slanke reoler med stilrene linjer eller spændende hylder med fine detaljer og organiske former.

Passende og prægtig arbejdsbelysning

På kontoret finder vi den optimale belysning, som både skal være behagelig og fungere som godt arbejdslys. Én lampe er ikke altid nok, men når du vælger et elegant design, kan belysningen danne et fint samspil. Hos Nova Møbler finder du både væg- bord- og gulvlamper for en mere fokuseret belysning, men vi har også pendler, som giver en behagelig belysning i hele rummet.

Nova Møblers indretning af kontor

Drømmer du om et funktionelt arbejdsrum med en hjemlig følelse, og nyder du kombinationen af nyt og gammelt? Nova Møbler kan blive din næste samarbejdspartner med en mission om at sætte den professionelle stemning i dit rum.

Skriv til os om dit rum, ønsker og tanker – vi vender hurtigt tilbage. Kontakt os for mere info.