Indretningshjælp

Har du brug for hjælp til din indretning? Vi kan tilbyde dig vores rådgivning, så du kan få det optimale ud af dine rum eller lokaler. Det kan være svært selv at se ud over de rammer, du kender, og hvis du heller ikke har for vane at indrette, så er det en opgave, som du med fordel kan overlade til os. Vi har en bred erfaring inden for indretning for både private og professionelle, som vi kun glæder os til at gøre endnu bredere.

Indretningskonsulent til private

Vil du gerne redefinere dit hjem, men har brug for konsulenthjælp? Vi kan hjælpe dig med alt fra det overordnede mål med din indretning og helt ned til den lille detalje, der sætter prikken over i’et. Vi elsker at indrette, og det er en passion, som vores konsulenter tager med sig ud i dit hjem og bringer i spil, så du kan få den indretning, du drømmer om.

Indretningsrådgivning til erhverv

Hvis din virksomhed har lokaler, der har brug for alt lige fra en mindre fornyelse til en total nyindretning, så kan vi hjælpe dig fra A til Z. Vores konsulenter har den erfaring, der skal til, for at give praktisk form til de behov i virksomheden, som du står med. Vi står klar til at tage en indledende og afklarende snak, hvis du gerne vil have ridset muligheder for samarbejdet op.

Vi har bl.a. erfaring fra kontorlokaler og hotelværelser i København – få et indblik i vores arbejde her.

Indretningshjælp der er til at betale

Kontakt os, hvis du har brug for rådgivning til dit indretningsprojekt – det er ikke så dyrt, som man skulle tro. Vi glæder os til at gå i dialog med dig omkring de potentialer, som står uforløste hen. At indrette effektivt og smagfuldt er ikke nemt, men hvis du i forvejen kan lide vores møbler, er vi helt sikre på, at vi kan hjælpe dig i mål. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.