No78 universet er grundstenen for virksomheden. Det er et univers, hvor vi har udvalgt alle de mest inspirerende, personlige og farverige produkter, som kendetegner virksomhedens bagland. Og dette bagland har grundlagt den No78, vi kender i dag.

Forkærlighed for vintage

Lige siden åbningen i 2003 har vintage møbler været en stor inspiration i virksomheden. Vi er altid på udkig efter flotte klassikere - omend de fremstår med meget eller lidt patina. Vores favorit designere er blandt andet Hans J. Wegner, Kai Kristiansen, Børge Mogensen, Ib Kofod og selvfølgelig Arne Jacobsen.

Vi både restaurerer og ompolstrer vintagemøbler, så de bevarer autenciteten.

Hvis du er på udkig efter et specifikt møbel, er du altid velkommen til at tage fat i os. Vi gemmer ofte mange gode skatte på lageret.

Et udpluk af vores vintage møbler kan ses på linket nedenfor.

Vintage Møbler

Startskuddet på Bambusflet.dk

Bambusflet.dk er udsprunget fra vores univers - universet hvor naturen, farver og former er i fokus. For mange år tilbage valgte vi at få produceret et parti håndlavede vasketøjskurve til vores butikker fra vores produktion i Indonesien. Det var en stor succes, og dermed blev bambusflet.dk skabt. Vores søsterselskabs kurvesortiment har vokset markant siden. Her kan du udforske kurve fra både Indonesien, Iran og Afrika. Se hele vores udvalg på linket nedenfor.

Besøg Bambusflet.dk

Skal vi indrette dit hjem?

Måske du er faldet for vores farverige univers? Vi har mange års erfaring med indretning, og indretter i dag både kontorfællesskaber, hoteller og private hjem. Tag et kig i vores indretningsunivers og find masser af god inspiration.

Indretningsuniverset
 • Marokko

  Vi elsker den marrokanske stil - de finurlige mønstre, det farverige keramik, de fineste klinker og den gode læderkvalitet. Derfor forhandler vi flere håndplukkede produkter fra Marokko, som vi selv er helt vilde med.

  Udforsk Marokko 
 • Indonesien

  Vi får produceret størstedelen af vores møbler i Indonesien, da de er ekstremt dygtige til håndarbejdet med træsorter - specielt teak- og genbrugstræ. Teaktræet som bliver benyttet, er fra plantager i Indonesien.

  Udforsk Indonesien 

Fascinationen af Kelimtæpper

Vi har altid haft et godt øje til de fine, håndlavede kelimtæpper. Kelim er en væveteknik og navn for et orientalsk vævet tæppe, som har en flad struktur.

Vi er selv helt vilde med Seneh tæpperne, som er en af de mange kelim afstamninger. Seneh stammer fra byen Sanandaj i Iran, hvor beboerne har en længe etableret vævetradition. Med anvendelsen af naturindfarvning i tæpperne og den omhyggelige væveteknik, er alle tæpper unikke.

Derudover finder i også afghanske kelimtæpper i vores sortiment, som ligesom Seneh bringer personlighed ind i hjemmet.

Kelim tæpper
 • Afrika

  Afrika, specielt Sydafrika, er en af de steder, hvor vi har forelsket os i hele kulturen også. Befolkningen i Sydafrika er en af ​​de mest komplekse og mangfoldige i verden, hvilket også ses på deres møbler og håndværk.

  Udforsk Afrika 
 • Indien

  Indien har siden 1500 tallet produceret de fineste gulvtæpper, som karakteriseres af den mangfoldige befolkning og deres kultur. Grundet deres talent for vævning, producerer vi vores egne designs af uldtæpper i Indien. 

  Udforsk Indien