Ompolstring af Møbler

Har du brug for at få polstret eller ompolstret et møbel? Vi har i mange år arbejdet med polstring og ompolstring, så vi har den viden og knowhow, som skal til, når der skal skabes smukke, nypolstrede møbler. Polstring er et håndværk, der skal udføres med omhu, især når det drejer sig om møbler af den fineste karat.

Giv møbelklassikerne liv med en ompolstring

Sidder du inde med et eller flere af ikonerne fra dansk designs møbelhistorie? I så fald, så har dit stykke designhistorie nok også en del år på bagen og måske en slidt polstring som bevis på det daglige brug. En ny og professionelt udført ompolstring vil med ét puste nyt liv i din møbelklassiker og give dig en fornyet glæde, når du bruger møblet. Vi glæder os til at tage en uforpligtende snak med dig og give dig et konkret tilbud på opgaven, såfremt du ønsker det.

Priseksempler ses nedenfor.

Kontakt

Et frisk pust til dine ældre skatte

Hvis du har en polstret stol eller et andet polstret møbel, så kan det med tiden få brug for en opfriskning – og det kan gøres med en ompolstring. Den nye polstring vil give din stol en masse gode år og sat op mod det karakterfulde træ, så giver det en fantastisk kombination af nyt og gammelt. Nogle vælger at købe nyt, når de gamle møbler ser slidte ud, men ofte kan en ompolstring være den ideelle løsning.

Kontakt os på kbhn@novamobler.dk for et uforpligtende tilbud eller andre spørgsmål og henvendelser. Vedhæft gerne billeder af din opgave hvis muligt. Du kan også fange os på chatten på hverdage mellem kl 10 og 16.